|
Nu esti logat.
Cadou 8 martie + moral catre pamant :|#1 2009-03-08 10:55:42
Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Hey ! La Multi Ani mamicilor si fetelor ! Ce vreau eu sa spun e ca eu mi-am primit cadoul ieri .... adica .... declaratia de dragoste " nu stii sa faci nimic , esti slaba si urata si as mai avea multe de rau de zis , dar important e ca te iubesc asa cum esti ! " ....Cum va suna ? Toata lumea ma descurajeaza .... nu mai suport credeam ca e mai usor sa traiesti , dar se pare ca e din ce in ce mai greu . Plus ca din cauza increderii in mine care nu mai exista nu-mi mai reuseste nimic pe nici un plan ..... nu mai stiu ce pot crede si ce nu despre oameni ....... incep sa-i urasc pe toti ... nu mai suport pe nimeni in jurul meu , aproape pe nimeni ..... ma simt mai bine izolata ..... as putea spune ca mi frica sa mai ies afara din cauza oamenilor . Ce sa fac ??? cred ca innebunesc la urma urmei . Ultima oara a fost editat de Britney (2009-03-08 11:01:37) Offline #2 2009-03-08 10:57:23
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|cine ti-a zis lucrurile astea ? Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-03-08 10:58:41) They can because they think they can. Offline #3 2009-03-08 11:00:02
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|cine crezi ? si stai ca dupa chestia asta a spus "de ce plangi ... vroiai sinceritate uite sinceritate si asta trebuia sa te faca sa te simti mai bine sa-ti dai seama ca nu te folosesc" nu inteleg cum poti sa-i spui persoanei iubite asa ceva ...... chiar nu inteleg ..... nu stiu mnoah .... nu oi fi eu frumoasa .... dar cu siguranta nici cea mai urata fata ..... Offline #4 2009-03-08 11:03:58
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|pfouai...cata nesimtire din partea lui! :f?rbannad: They can because they think they can. Offline #5 2009-03-08 11:04:38
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|poate a zis asa k sa te necajeasca....o fi spus in gluma...asa era si prietenul meu, era srios cand imi spunea si credeam , ma suparam...dak ti-a spus in gluma fara sa-ti dai tu seama de asta sa zicem ca este ok, dak nu este cam nesimtit si ar fi bine sa te gandesti de 2 ori dak vrei sa continui relatia cu el Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-08 11:06:20
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|britney, hai sa te invat cum se da una peste moaca dintr-o singura miscare, vrei?! eu il lasam pe loc. si NU pt ca as avea pretentia sa ma considere cea mai cea... din contra.... dar frate, daca esti cu mine esti si pt ca te simti tu bine... ori ce a zis el pare ca si cum "ma sacrific sa stau cu tine, eu, care sunt un idol de frumusete si talent" :f?rbannad: NIMENI nu sta cu un om doar din sacrificiu... si, oricum, nimeni nu cred ca si-ar dori ca celalalt sa stie asa ceva. deci ce a facut nu e decat MARLANIE de cea mai joasa calitate... si in nici un caz nu e adevarat. daca asa ar fi.... crede-ma, n-ar mai sta cu tine. DAR EU UNA CRED CA ARE UN COMPLEX DE INFERIORITATE SI SIMTE NEVOIA SA SE BAGE IN SEAMA UMILINDU-I PE CEI DIN JUR!! ceea ce NU este o scuza pt comportamentul lui... de magar. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-03-08 11:09:25
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|in plus...o persoana care te iubeste cu adevarat nu te jigneste asa They can because they think they can. Offline #8 2009-03-08 11:09:44
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|suntem impreuna de 2 ani jumate ..... el a fost plecat 4 luni in italia la mama lui . Parca e un pic schimbat ,... in rau ... Nu inteleg nimic ... nimic . Ce se intampla ? El zice ca ma iubeste dar ca nu stia cum altfel sa ma faca sa inteleg ca nu ma foloseste ..... ma rog ... azi e 8 martie ... interesant e ca asta e al 3-lea 8 martie impreuna si sunnt foarte curioasa daca primesc o floare .... in 2007 am primit .... dar de atunci nu-mi aduc aminte sa fi primit caoduri ... nu ma mai alinta ... il enerveaza tot ce fac si zic .... de ce ? inteleg ca e stresat ca are probleme financiare destul de maaaaaari ..... dar totusi ..... ce se intampla ? Offline #9 2009-03-08 11:11:17
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|se intampla k cere sa fie lasat cu toanele lui cu tot They can because they think they can. Offline #10 2009-03-08 11:12:39
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|apropo eu dupaia am inceput sa plang in lilniste si la un moment dat i-am zis " vrei sinceritate ? esti gras urat si neingrijit .... si in afara de idiotenie nu ai nimic " si o zis " si ? ce-ai vrea sa ma apuc sa plang ? si sa-ti spun ceva : daca as fi urat tu n-ai mai sta cu mine " a da o zis inainte ceva de genu "daca u nu ma iubesti crezi ca mi greu sa ma duc sa-mi caut alta ? ca urat nu sunt deci imi gasesc " ..... LOL ?????!?!!!?!!!???? Offline #11 2009-03-08 11:16:36
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|mda.... am 16 jumate ma gandeam sa fac o chestie ..... sa-i arat un pic mai muuulta indiferenta .... sa vada cum e .... si sa fac si eu ca nu-mi convine nimic .... is curioasa ce face .... ma rog dupa chestia asta am inceput sa radem unu` de altu ...... dar apoi o zis nu mai stiu ce si i-am tras o palma si el mi-o sucit degetu` de 45 de minute am plans ...... nu-l mai puteam misca si acum deabia scriu fara aratator in fine ... aiurea .... si el cat timp am plans o stat langa mine .... iar dupa ce am incetat cu plansul o zis " esti mai bine ? acum pot sa plec? " am inteles cu chestia asta ca el a stat langa mine simtindu-se obligat !!??!! Offline #12 2009-03-08 11:17:47
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|ohooo esti micutzaaa Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-03-08 11:18:09) They can because they think they can. Offline #13 2009-03-08 11:19:52
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|ha ha ... da am timp . Dar nu inteleg ce se petrece ... cand e bine cand e rau ..... Sincer ? Nu mai stiu cum sa ma simt ... cum trebuie sa ma simt ! Offline #14 2009-03-08 11:21:42
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|
mai, ai MARE grija... chestii dintr-astea duc spre... violenta domestica mai tarziu. nu-i in ordine deloc.... si nu-i in ordine nici pt tine sa stai si sa accepti tratamentul asta. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2009-03-08 11:25:18
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|eu zic sa simti k ii dai niste papuci They can because they think they can. Offline #16 2009-03-08 11:26:09
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|da.... dar nu am de gand sa apelez la despartire .... i-as face lui un bine prea mare ) nu e o relatie de cateva zile , saptamani sau luni .... sunt 2 ani jumate de amintiri frumoase si urate .... nu le pot arunca asa usor ..... Ultima oara a fost editat de Britney (2009-03-08 11:29:22) Offline #17 2009-03-08 11:31:48
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|:-/ Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #18 2009-03-08 11:32:04
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|NU gandi asa... dauneaza grav viitorului ce a fost frumos sa ramana o amintire frumoasa... nu iti spune nimeni sa il urasti... fiecare om va avea si parti bune si rele... dar tre sa vezi CARE SUNT MAJORITARE.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2009-03-08 11:32:11
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|api si atunci ce vrei sa faci ? They can because they think they can. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|